Plaanikortti

Hyödy keltaisesta kortista.

Support your local.

Viime kaudella sinisenä tutuksi tullut kannattajakorttimme on täksi kesäksi saanut uutta väriä pintaan. Kentällä näytettävästä keltaisesta kortista poiketen Plaanikortti on hyödyllinen, sillä hankkimalla kuvanmukaisen kortin vaivaiseen 10 euron hintaan et ainoastaan kanna korttasi kekoon paikallisen seurasi eteen vaan säästät myös käsinkosketeltavaa riihikuivaa.
Kumppaniyrityksemme tarjoavat keltaisen kortin omistajille mitä monituisimpia etuja — totea itse!

 


Meiltä saa kortteja!


Kirkkokatu 13, Heinola     YRITYKSEN KOTISIVU | FACEBOOK | INSTAGRAM
Iloinen kulkija on vuodesta 1999 asti palvellut urheilu- ja musiikkipainotteinen pubi Heinolan torin varrella. Paikkana jonne on helppo tulla ja jäädä, Kulkijasta on hioutunut viihtyisä kohtaamispaikka jossa monet viettävät aikaa nauttien elämästä rentoutumalla tai esimerkiksi hyvässä seurassa pelaillen. Biljardipöytä, lautapelivalikoima, säännölliset esiintyjät ja useamman kerran viikossa järjestettävät visailut takaavat sen, ettei aika käy tylsäksi. Plaanin kannattajatkin ovat ottaneet Kulkijan omakseen: sinikeltaista väriä on vaikea olla näkemättä matsipäivänä tiskin molemmin puolin.

Plaanikortilla koti- ja vieraspelipäivinä pelipäivinä juomatarjouksia!

Kauppakeskus Poppelin 1. kerros, Savontie 7, Heinola     YRITYKSEN KOTISIVU
Kenkähalli Virtanen on maineikas jalkineliike Heinolan keskustassa, kauppakeskus Poppelin katutasossa.

Plaanikortilla aina -10% normaalihintaisista tuotteista!


Meiltä saa kortteja!


Kauppakeskus Poppelin 2. kerros, Savontie 7, Heinola     YRITYKSEN KOTISIVU | FACEBOOK | INSTAGRAM
Kusmiku Food Truck & Catering on yhtä kuin street foodia ja trendikkäitä makuelämyksiä. Löydät sinipunaisen auton herkkuineen erilaisista ruoka- ja muista tapahtumista, sekä kaduilta ja toreilta. Kusmikun upouusi ravintola-baari sijaitsee torin nurkalla kauppakeskus Poppelin 2. kerroksessa; sieltä saa ruokarekastakin tuttua katuruoasta inspiroitunutta sapuskaa, jota voi nautiskella leppoisasti sisätiloissa tai vaikka suurella, katetulla terassilla.

Ravintolassa: tule syömään ja saat 0,5 l juoman kaupan päälle!

Ruokarekassa: tule luukulle ja ylläty!

Kauppakatu 12, Heinola     YRITYKSEN KOTISIVU | FACEBOOK | INSTAGRAM
HelmiHius on täyden palvelun kauneuskeskus, jossa saa ammattitaitoista palvelua hiuksista kynsiin ja päästä varpaisiin.

Plaanikortilla -5% kaikista Helmihiuksen palveluista!

Kaivokatu 5-7, Heinola     YRITYKSEN KOTISIVU | FACEBOOK
Monen mielestä koko valtakunnan maittavimpien kebabien syntysija. Niittänyt niinkin paljon mainetta, että ”sä oot kuin Torino; en pidä muita juuri minään” on tätä nykyä lentävä lause. Ja täysin ansaitusti, onhan Torino pitänyt heinolalaiset kylläisinä jo yli neljännesvuosisadan ajan.

Keltaista korttia näyttämällä Union Plaani -ateria (pizza kebablihalla, kebabkastikkeella ja tuplajuustolla + ranskalaiset + salaatti) hintaan 9€!


No mutta mistäs tällaisen saa?

Pyrimme jatkuvasti kasvattamaan myyntipisteiden määrää ja Plaanikortti-verkostoa. Tällä hetkellä kortteja on myynnissä Iloisen kulkijan ja Kusmikun tiskeillä sekä tietenkin Plaanin kotiotteluissa. Voit hankkia lompakkoosi keltaista täytettä myös sähköpostitse tai laittamalla yksityisviestiä haluamassasi sosiaalisessa mediassa.

Entä miten yrityksemme pääsee mukaan?

Kaupungin kovimman etukortin tuomaan asiakasvirran kasvuun pääsette käsiksi todella helposti. Katsokaa toimiston väen yhteystiedot klikkaamalla tästä, kilauttakaa meille ja tulemme poikkeamaan teille sopivana ajankohtana. Lähtiessänne mukaan saatte myös käyttöönne Plaanikortti-yrityksille tarkoitettuja markkinointimateriaaleja, joita hyödyntämällä tarjoamanne edut eivät jää keneltäkään huomaamatta. Odotamme yhteydenottoanne!