Futsalin miesten III-divisioonan ylempi loppusarja starttasi sunnuntaina 29. tammikuuta Lappeenrannassa. Union Plaanin UP13-nimellä pelaava joukkue voitti Sammonlahden hallissa pelaamansa molemmat ottelut.

UP13 aloitti ylemmän loppusarjan vauhdikkaasti. Luumäen Pojista ei ensimmäisessä ottelussa ollut vastusta puoliaikaa pidemmälle. Tauko lähdettiin viettämään Plaanin 2-1 johtoasemassa. Toisella puoliajalla Plaani karkasi ja meni menojaan voittaen ottelun lopulta maalein 6-2. Kristian Kouhia oli maaliahnein Plaanilainen. Kouhia iski ottelussa kaksi maalia. Muista heinolalaisten maaleista vastasivat Max Ståhlberg, Lauri Manselius, Marko Liukkonen ja kapteeni Mikko Halla.

Toisessa ottelussa vastaan asettui Korian Ponsi. Jälleen vastustaja pystyi sinnittelemään mukana tauolle asti. Ensimmäinen puoliaika päättyi 4-2 Plaanin hyväksi. Toisen puoliajan alussa Ponsi pystyi vielä kaventamaan lukemiksi 3-5, mutta jatkossa verkot laitettiin tötterölle vain Plaanin toimesta. Plaanin maalitykkinä hääri jälleen Kouhia, joka iski tällä kertaa ottelussa hattutempun. Joonatan Sihvonen maalasi kahdesti. Loput maalit kirjattiin Hallan ja Ståhlbergin nimiin.

Viiden joukkueen ylempää loppusarjaa johtaa Parru 18 pisteellä, Plaani nousi voitoillaan toiseksi. Pisteitä heinolalaisen sisävesiristeilyn lippulaivalla on kasassa 12. Seuraava turnaus pelataan 18.2. Plaanin kotimaisemissa, Heinolan kirkonkylän liikuntahallissa.

Categories: FutsalYleinen