UEFA PlayMakers 5-7 v. tytöille

Seuramme on mukana toteuttamassa 5-7 -vuotiaille tytöille suunnattua UEFA Playmakers -ohjelmaa. Ohjelma käynnistyi Suomessa keväällä 2021 usealla eri paikkakunnalla. UEFA Playmakers -ohjelman kautta Union Plaani haluaa tarjota nuorille tytöille matalan kynnyksen mahdollisuuden tutustua jalkapalloon harrastuksena. Playmakers -harjoituksissa liikunnallisia, sosiaalisia ja jalkapallotaitoja opetellaan lapsille tuttujen tarinoiden maailmassa.

Ilmoittautuminen syksyn 2022 PlayMakersiin on avattu! Tervetuloa seikkailemaan Frozenin Annan ja Elsan kanssa!

Tämän monelle lapselle tutun tarinan kautta tytöt pääsevät tutustumaan jalkapalloon harrastuksena. UEFA Playmakers -harjoituksissa liikunnallisia, sosiaalisia ja jalkapallotaitoja opetellaan yhdessä Union Plaanin koulutettujen ohjaajien kanssa. Harjoitukset on rakennettu lasten näkökulmasta tarinankerronnan keinoin ja harjoituksissa kehitetään monipuolisesti jalkapallotaitoja.

Harjoituksissa innostutaan, opetellaan kaverin kannustamista ja iloitaan omista ja toisten onnistumisista. Tavoitteena on rohkaista pieniä tyttöjä mukaan lajin pariin ja varsinaiseen joukkuetoimintaan. Parhaimmillaan ohjelmaan osallistuminen on alku vuosia kestävälle, rakkaalle harrastukselle, jossa on mahdollisuus kehittyä ja oppia ja joka antaa tytöille rohkeutta ja itsevarmuutta!

Kenelle?

UEFA Playmakers -ohjelma on suunnattu erityisesti 5-7 -vuotiaille tytöille, jotka eivät vielä ole mukana jalkapallon joukkuetoiminnassa.

Milloin ja missä?

Union Plaanin Playmakers ryhmä harjoittelee torstaisin 25.8 alkaen klo 17:00-17:45 Sinilähde talon salissa.
Harjoitukset jatkuvat 20.10.2022 saakka.
Ilmoittautuminen Playmakers ryhmään, HUOM! Playmakers osallistumismaksu ei sisällä peliasua.

https://www.suomisport.fi/events/3fde4bf7-c910-4096-a772-5ce534866059

 

Lisätietoa:
Sami Karvonen
0405294569
sami.karvonen@unionplaani.com