Kauden ensimmäinen harjoitusottelu on onnistuneesti takana. Ottelun jälkeen päätettiin rivejä täydentää kuudella tutulla pelaajalla. Max Ståhlberg, Joonatan Sihvonen, Valtteri Vuori, Antti Virolainen ja Tommi Virtanen tunnustavat tulevallakin kaudella Plaanin sinikeltaisia värejä.

Pitkään ja hartaasti vietetty palloton paasto on viimein takana ja tositoimiin päästy harjoitusottelun merkeissä. Sunnuntaina Vierumäellä vastaan asettui Jäppärä ja tulos tasattiin sopuisilla 1-1 (0-0) lukemilla. Plaanin ainokaisesta vastasi Mikko Halla. Seuran manageri Antti Heikkinen oli tyytyväinen näkemäänsä.

  • Pallon hallita oli meillä koko ajan. Kaverin bussi piti pintansa, eikä keksitty ratkaisuja murtamiseen. Kolme tolppaa ja hukattu rankkari… Aika tavanomainen kauden ensimmäinen peli. Paljon hyvää, paljon on parannettavaa.

Pelaajarintamalla on tapahtunut viime aikoina liikehdintää. Kuusi tuoretta pelaajasopimusta täydentää vahvaa runkoa. Ståhlberg, Sihvonen, Vuori, Virolainen ja Virtanen ovat seurajohdolle ja pelikavereille tuttuja miehiä.

Virolaisen tavoitteena ehjä kausi – Ståhlberg uhkuu näyttöhaluja

Sopimus-sekstetistä haastattelupöytään saatiin viime kaudesta ison siivun loukkaantumisen vuoksi missannut Antti Virolainen ja joukkueen kuopus Max Ståhlberg. Kaksikko kertoo tunnelmistaan ensimmäisen harjoitusottelun jälkeen.

Molemmat ovat arvatenkin innoissaan muustakin kuin mämmin syönnistä, sillä nimet löytyvät sopimuspapereista ja treenit ovat päässeet todenteolla vauhtiin.

AnVi (Antti Virolainen):  Innoissaan tässä tietysti ollaan! Taustat seurassa toimii ja päästiin viime viikolla treenaamaa tekonurmelle. Jatkossa päästään Vierumäen tekonurmelle kahdesti viikossa, joten ei tarvi pelkästään hiekkakentillä potkia.

MaSå (Max Ståhlberg): hyvillä mielin olen ja innolla odotan tätä ekaa kokonaista kautta plaanin riveissä.

Talvikaudella kaksikko on pitänyt pelituntumaa yllä futsalin parissa.

AnVi:  Futsalia on talvikaudella pelattu ja muuten ollaan salilla käyty joukkueen kanssa kuntotreeneissä kuntotestejä tehden.

MaSå: Talven ajan ollaan treenattu fysiikkaa vähän enemmän ja pallon kanssa on päästy leikkimään futsalin merkeissä.  Nyt ollaan sitten valmiina kesää varten. Viime viikolla alkoi Vierumäellä tekonurmitreenit edustuksen kanssa ja tällä viikolla päästiin myös junnujen kanssa ulos pelaamaan. Tästä se kesäkausi nyt alkaa ja pääsee kunnolla treenaamaan.

Ensimmäinen harjoituspeli suttaantui niin Virolaisen kuin Ståhlbergin mielestä mallikkaasti, vaikka parannettavaa seuraaviin koitoksiin jäikin.

AnVi: Ihan onnistunut ekaksi peliksi. Positiivinen esitys meiltä siihen nähden, kun takana oli vain kahdet treenit. Siihen nähden positiivisia ajatuksia peli kyllä herätti. Paljon on toki vielä parannettavaa niin itseltä kuin joukkueen osalta.

MaSå: Vähän jäi harmittamaan se, ettei voittoa tullut, mutta ihan kelpo peli näin ekaksi peliksi uuden valmentajan alaisena ja tästä on sitten hyvä lähteä rakentelemaan kesää varten.

Nälkää kaksikolla riittää tulevalle kaudelle.

AnVi: Tavoitteena pelata ehjä kausi, olla terveenä ja auttaa sitä kautta joukkuetta. Viime kaudella polvivamma vei puolet kaudesta ja jouduin olemaan pitkään sivussa. Meillä on hyvä porukka kasassa ja voitosta tullaan taistelemaan joka pelissä, Virolainen vakuuttaa.

MaSå: Tarkoitus olisi kehittyä mahdollisimman paljon kovan treenin avulla. Peliaikaa haluan paljon ja kentällä sitten itsevarmasti ja halukkaasti antamaan kaikkensa joka pelissä. Luovuus on jäänyt tähän asti lähinnä treenien puolelle, sen asian haluaisin muuttaa, Ståhlberg sanoo lopuksi.

Union Plaanin kannattajajien kannattaa pitää kuulo ja näköelimet auki, sillä lähipäivinä on luvassa erittäin mielenkiintoisia maalivahtiuutisia…

Categories: Yleinen