Kaakkois-Suomen piirin Nelonen lähestyy loppuaan. Kolmatta sijaa himoitseva Plaani hakee tärkeitä sarjapisteitä naapurikaupunki Kouvolasta. Lehtomäen kentällä vastaan asettuu sarjan hännille valahtanut Susien kakkosjoukkue.

Nelonen jatkuu lauantaina Kouvolassa. Tässä vaiheessa viikkoa Plaanin kokoonpano näyttää hyvältä ja laajalta. Ainoa varmasti poissaoleva on pelikiellossa taas oleva Kusmiku Food Truckin kummipelaaja Lauri Manselius.

Plaani lähtee otteluun varsin selvänä ennakkosuosikkina Susia vastaan. Viime aikoina pelinsä kanssa pahoin yskinyt susilauma osoitti Heinolassa aiemmin kesällä vaarallisuuttaan tiiviillä puolustuspelaamisellaan, jonka Plaani sai murrettua vasta loppuhetkillä. Keskikesällä Sudet/2 olikin voimiensa tunnossa pystyen pistämään tiukasti kampoihin mm. FC-84:lle.

Susien Joona Kulmalan sihti ei ole ollut aivan hukassa, sillä Kulmala jahtaa koko sarjan maalipörssin kolmospaikkaa kuudella osumallaan, joka on yhtä paljon kuin Plaanin parhaalla maalisiepolla, Mikko Hallalla. Kaksikon tähtäimessä on kolmospaikkaa 8 maalilla pitävä Virkyn Riku Hedman. Koko sarjan maalipörssiä johtaa sen sijaan jokseenkin selvästi Virkyn Toni Tanninen 16 maalilla.

Plaani ei ole viimeiseen 3 otteluun saanut ehjää 90-minuuttista, joka on tarjonnut vastustajalle turhankin hyvät mahdollisuudet pisteille. Niin tai näin yksi asia ainakin on varma jo nyt. Heinola näyttää taas entistä kauniimmalta kun bussi lauantaina kurvaa Lehtomäestä takaisin Plaanille.

Vastoin kaikkia mielikuvia saattaa aurinko lauantaina paistaa Lehtomäkeenkin. Lämpöäkin pitäisi piisata mukavasti. Lauantaina 3.9.2016 pelattava ottelu alkaa klo 15:00. Jos et ole lähdössä Hartolan markkinoille niin lähde vaikka Lehtomäen kentälle katsomaan kuinka Plaanin käy.

Categories: Yleinen