Union Plaanin vierailu suur-Kouvolaan päättyi karvaaseen pettymykseen. Lehtomäen kentältä poistuttiin synkissä tunnelmissa, kun kotijoukkue Sudet/2 korjasi potin 2-0 (0-0) tuloksella.

Suurin toivein ja voitto mielessä naapurikaupunkiin matkannut Union Plaani joutui nöyrtymään sarjapaikkansa puolesta taistelevan Susien kakkosjoukkueen kotikentällä Kouvolan Lehtomäessä. Tasainen peli kääntyi kotijoukkueen hyväksi Lauri Sutelan toisen puoliajan kahdella maalilla.

Susille kauden toinen voitto tuli tarpeeseen. Voitolla kouvolalaiset nousivat Loviisan Atomien ohi putoamisviivan paremmalle puolelle.

Union Plaanin joukkueenjohtaja Antti Heikkinen oli syvästi harmissaan lopputuloksesta.

  • Peli oli tasainen, mutta puolustuspään kommunikointiongelmat ja virheet jättivät pisteet Kouvolaan. Ei tässä juuri enempää ole sanottavana.

Tappio tiesi mutkia Plaanin pronssikamppailujahtiin. Plaani on kolme pistettä perässä edellä olevia Ri-Paa ja KoPaa. Plaanin maaliero on kaksikkoa kehnompi. Ri-Pan ohittamiseen on vielä hyvät mahdollisuudet ristiinalaisten joutuessa pelaamaan vielä kärkipaikkaa pitävää Virkyä vastaan, sekä kohtaamaan Union Plaanin sarjan päätöskierroksella.

KoPa joutuu myös koville, sillä se saa vastaansa kärkipaikasta taistelevan FC-84:n. Tosin KoPan pitäisi vielä kärsiä pistemenetys kotipelissään Kulennoisten Palloa vastaan, jotta Plaani pystyi KoPan lopullisissa pisteissä ohittamaan.

Sarjaa on siis jäljellä enää kaksi kierrosta. Union Plaani pelaa kauden viimeisen kotiottelunsa perjantaina Heinolassa. Vastaan saapuu putoamista vastaan vimmatusti taisteleva FC Atomit. Ottelun jälkeen. Ensi viikonlopun jälkeen selviää, mitkä ovat panokset sarjan päätöskierroksella 17.9.2016.

Categories: Yleinen