Pienellä kirkolla rytisi viime lauantaina toden teolla, kun Union Plaani höyhensi vastustajansa Heinolan Kirkonkylän futsal-turnauksessa.

Plaani aloitti urakkansa aamupäivällä JiiKoota vastaan. Tiukka ottelu repsahti toisella puoliajalla Plaanin hyväksi. Lauri Manselius pöhäytti ensimmäisenä vastustajan maaliverkkoa 11 peliminuutilla. Lisämaaleja ei ensimmäisellä puoliajalla enää nähty. Toisella Plaani lisäsi johtoaan Kalle Manseliuksen ja Kai Ståhlbergin maaleilla. JiiKoolle lohtua toi Roni Kiurun kavennusmaali. Lauri Manselius kruunasi iltansa onnistumalla vielä viimeistelemään ottelun loppulukemiksi 4-1 (1-0). Kalle Manselius näki maalien sijaan tuplakeltaisen ja sitä seurannut punaisen kortti tiesi ulosajoa.

Toisessa ottelussa Plaani muhensi vastustajaksi asettuneen FC Villisiat. Kotijoukkue vei vastustajaa kuin vierasta sikaa karaten jo 4-0 johtoon ensimmäisellä puoliajalla. Lauri Manselius avasi jälleen Plaanin maalihanat. Manselius onnistui tuplaamaan maalitilinsä tällä kertaa jo ensimmäisellä puoliajalla. Heinolalaisista onnistuivat lisäksi Joonatan Sihvonen ja Mikko Halla. Niko Hilkkola herätti orastavia toiveita vastustajan leirissä kaventamalla taukolukemiksi 4-1.

Manselius huipensi päivänsä viimeistelemällä ottelun kolmannen ja päivän viidennen maalinsa toisen puoliajan alkajaiseksi. Antti Virolainen, Joona Värrälä ja Marko Liukkonen onnistuivat kukin vuorollaan maalinteossa. Villisikojen 8-2 kavennusmaalikin merkattiin Plaanin lukuun, tällä kertaa omana maalina. Max Ståhlbergin maalin myötä ottelu oli taputeltu. Loppulukemat Plaanin hyväksi 9-2 (4-1).

Lauantain muut tulokset:

FC Villisiat-Purha 2-8

JiiKoo-MYPA FC 3-2

Purha-MYPA FC 8-0

Union Plaani nousi voitokkaan turnauspäivän myötä sarjan kolmannelle paikalle. Neljän pelatun ottelun jälkeen Plaanilla on pisteitä kasassa yhdeksän. Sarjaa johtaa Purha 12 pisteellä, perässään ottelun vähemmän pelannut Parru, joka on Plaanin tavoin yhdeksässä pisteessä. Samassa pistemäärässä on myös Plaanin takana oleva JiiKoo, joten sijoitukset taulukossa luoviutuvat maalieron mukaan.

Plaani pelaa seuraavan turnauksensa vasta loppiaisen jälkeen Sammonlahden hallissa. Turnausta isännöi FC Parru.

Categories: Yleinen