Union Plaanin futsal-pelit kolmosdivarissa jatkuivat viime viikonloppuna FC Parrun isännöimässä turnauksessa Lappeenrannan Sammonlahden hallissa. Plaanin koki turnauksessa selkäsaunan, mutta pääsi myös itse antamaan isän kädestä.

UP13 nimellä sarjassa operoiva Union Plaani kohtasi sunnuntaina avausottelussaan MYPA FC:n. UP13 laittoi heti tuulemaan, kun Kristian Kouhia ja Mikko Halla veivät Plaanin pian 2-0 johtoon. Myllykoskelaiset pääsivät peliin paremmin mukaan ja tauolle mentäessä Plaanin johtaessa niukasti 3-2. Max Ståhlberg vastasi heinolalaisten kolmannesta maalista. MYPA:sta maalinteossa onnistui Atso Laitinen ja Jarno Heikkinen.

Plaani aloitti toisen puoliajan jälleen terävästi. Halla ja Lauri Manselius rytkyttivät vastustajan maaliverkkoja heti kättelyssä. Sokkialusta ei MYPA enää toipunut, vaan heinolalaiset menivät menojaan. Tomi Järvinen ja Manselius illan toisellaan kaunistelivat loppulukemiksi 7-2.

Inkeroisten Purha tuotti sen sijaan Plaanin miehistölle harmaita hiuksia. Purhan Niko Harjula ja Matis Baudry onnistuivat maalinteossa ottelun ensimmäisen kymmenminuuttisen aikana. Tauolle lähdettiin 0-2 tilanteessa.

Samuli Toikka lisäsi Purhan maalitiliä toisen puoliajan alkuminuuteilla. Mika Ståhlström toi Plaanin peliin mukaan, mutta vain hetkeksi, sillä vastustajan Harjula kuittasi heti perään ja tilanne oli jo Plaanin kannalta lohduton 1-4. Ville Rautakorpi ja kolmannen maalinsa tällännyt Harjula kasvattivat Purhan johdon jo 1-6 lukemiin ennen kuin Plaani Max Ståhlberg onnistui kaventamaan ottelun loppulukemiksi 2-6.

Plaani on yhdeksän joukkueen sarjassa sijalla neljä. Sunnuntaina pelataan Korialla viimeinen turnaus, jonka jälkeen joukkueet jaetaan III-divisioonan ylempään ja alempaan loppusarjaan. Ylempään loppusarjaan jatkaa viisi parasta joukkuetta. Plaani on kerännyt sarjassa 12 pistettä. Plaanin ainoa uhkaaja on seitsemässä pisteessä oleva Luumäen Pojat. Sarjaa johtaa Purha 16 pisteellä perässään ottelun vähemmän pelannut ja kaikki viisi otteluaan voittanut FC Parru.

Categories: Yleinen