Futsalin III-divisioonan ylemmän loppusarjan päätösturnaus pelataan lauantaina Heinolassa. Mitalikamppailussa varsin vahvasti mukana oleva Union Plaani saa vastaansa sarjan kärkikaksikon.

Futsalin ylemmän loppusarjan viimeinen turnaus pelataan lauantaina 18.02.2017 Heinolan Kirkonkylän liikuntahallissa. Sarjaa johtaa ylivoimaisesti FC Parru 18 pisteellä. Parru on porskuttanut menemään sarjassa tappioita kokematta. Toinen sija on Inkeroisten Purhan hallussa. Inksalaiset ovat keränneet 10 sarjapistettä.

Union Plaani on kolmantena 9 pisteessä. 4 pisteen LuPo ja 3 pistettä haalinut Korian Ponsi tarvitsevat jo avukseen miljonääri-Jaajoa oljenkorsineen yltääkseen pronssipaikoille. Mahdotonta se ei kuitenkaan ole.

Plaanin miehistön silmissä siintää palkintopöytähopeat, mutta helppoa se ei tule missään tapauksessa olemaan, sillä vastaan asettuu sarjan kaksi kovinta joukkuetta.

Lauantaina kotiturnauksen otteluohjelma:

Heinolan Kirkonkylän liikuntasali 18.02.2017

Union Plaanin futsal-joukkue pelaa sarjaa UP13 -nimellä.

Klo 11:30 Purha – UP13

klo 12:20 FC Parru-KPonsi

klo 13:10 LuPo-Purha

klo 14:00 FC Parru-UP13

klo 14:50 LuPo-KPonsi

 

FC Parru lähtee turnauksesta kullat kainalossa, mutta kuka vie pöytähopeat? Entä kuka lapioi pyhäpäivän aamupuuronsa pronssilusikalla? Siivittääkö kotiyleisö Plaanin uskomattomiin urotekoihin? Tule lauantaina paikan päälle katsomaan, kannustamaan ja viihtymään!

Categories: FutsalYleinen