Union Plaanin harjoitusottelut jatkuivat sunnuntaina Kouvolan Lehtomäen kentällä, jossa vastaan tallusteli Vitosessa pelaava Valkealan Kajo. Ottelu päättyi Plaanin 1-4 (1-2) -vierasvoittoon.

Sarjatasoa Plaania alempana pelaava Valkealan Kajo hallitsi ottelun alkua jo talven harjoituspeleissä tutuiksi tulleiden Plaanin puolustuksen kommunikaatio-ongelmien avustuksella. Kajo siirtyikin jakson puolivälissä 1-0 johtoon erikoistilanteesta tulleesta maalista.

Mitä pitemmälle jakso eteni, sitä tiukemmin Plaani otti hallinnan ja vihdoin ja viimein 41 minuutin kohdalla Tuomas Jäntti onnistui maalipaikastaan tasoittaen lukemiksi 1-1. Vain pari minuuttia edellisestä ja hienon syöttöyhdistelmän jälkeen testimies Antti Moilanen siirsi pallon pömpeliin vieden Plaanin 1-2 -taukojohtoon.

Toisella jaksolla alkoivat erot tulla esiin IV-divarin kärkipään porukan ja V-divarin kärkipään poppoon välillä. Kajo väsyi ja Plaani jaksoi aina välillä pysyä omassa pelissään, joka aukaisi puolustusta tasaisin väliajoin. 66 minuutin kohdalla Antti Raita laukoi tilanteeksi 1-3.

Ottelun ja koko kevään komein maali nähtiin, kun kellossa oli 90 minuuttia. 30 metristä lähtenyt Lauri Manseliuksen vapaapotku painui hirvittävällä voimalla suoraan maalin ylänurkkaan. Manseliuksen 1-4 -maaliin ottelu myös päättyi.

Plaanin harjoitusottelut ovat sujuneet tuloksellisesti mainiosti. Ensi lauantaina edessä on kuitenkin kivikova tosikoitos Myllykoskella, kun Regions’ Cupissa kohdataan legendaarinen MYPA. Otteluun lähtee Plaanin järjestämä fanibussi, joka starttaa Heinolan keskustasta Iloisen Kulkijan edestä klo 14.00.

Ottelu Myllykoskella alkaa klo 15.30. Matka kustantaa 10€. Bussimatkalaiset pääsevät ilmaiseksi sisään Saviniemen stadionille. Omilla autoilla tai polkupyörillä tulijat joutuvat pulittamaan 5 euron sisäänpääsymaksun otteluun. Bussista voi varata etukäteen paikan ottamalla vaikkapa yhteyttä suoraan matkanjohtaja Julle Silvennoisen taskupuhelimeen 044 079 0124.

Categories: Yleinen