Union Plaanilla on lauantaina hieno päivä edessään, kun joukkue matkustaa Kouvolan Myllykoskelle Saviniemen stadionin kirkkaisiin valoihin. Plaanilla on ilo ja kunnia olla uudelleen henkiin herätetyn Myllykosken Pallon ensimmäinen vastustaja tosikoitoksissa.

Plaanin lähtökohdat Cupin otteluun eivät ole ihanteelliset. Maalivahti Tomi Järvinen joutuu huilimaan lauantaina pelikieltonsa vuoksi. Myös loistavasti joukkueeseen sisäänajettu Tomi Koivisto on toipilaana. Mikko Hallan ja Antti Moilasen kohtalo selviää vasta lauantain aamutunneilla.

Jotain hyvääkin saattaa olla tiedossa, sillä todennäköisesti mukaan saadaan kaksi uutta pelaajaa, jos vain herrojen peliluvat saadaan ajoissa kuntoon.

Myllykoskella Plaania odottaa hyökkäysvoimainen MYPA. Seura peri Inkeroisten Purhan paikan Kolmosesta. Joukkueen tavoite on sijoittua sarjassa viiden parhaan joukkoon. MYPA harjoittelee neljästi viikossa. Joukkue hävisi ensimmäisen jo tammikuussa pelaamansa harjoitusottelun, mutta sen jälkeen meno on ollut väkevää.

Viisi seuraavaa harjoitusottelua ovat päättyneet voittoisasti. Jälkimmäinen voitto tuli viime viikonlopun kenraaliharjoituksessa Saviniemen kentällä. Vastassa ollut helsinkiläinen PPJ jäi jalkoihin 4-0 lukemin. Joukkueen päävalmentaja Jukka Karjalaisen mukaan harjoittelemattomuus isolla kentällä näkyi. Muutoin hän oli suojattiensa otteisiin tyytyväinen, mutta lupasi joukkueensa vielä parantavan otteitaan lauantaiksi.

Joukkue on myynyt kaudelle tähän mennessä jo nelisensataa kausikorttia. Yleisöä nähtäneen lauantainakin varmasti runsaasti. Osaa katsomosta miehittää tietenkin Union Plaanin kannattajat, jotka karauttavat paikalle fanibussilla.

MYPAn kärkikaksikko Tomi Räikkönen ja Jussi-Pekka Rämä on Kaakkois-Suomen kovin parivaljakko. Jos mielialapelaaja Räikkösellä on pelihuumori kunnossa tietää se Plaanin puolustukselle kiireistä 90 minuuttista. Tärkein pelaaja myllykoskelaisille on eittämättä liigakokemusta omaava Heikki Pulkkinen, joka on myös joukkueen kapteeni. Kokenut Pulkkinen on joukkueen sielu pitäen topparin paikalta komennossaan koko nuoren MYPA-miehistön.

Lauantai 8.4.2017 on merkittävä hetki kummankin joukkueen historiassa. Avauspotku Saviniemen kentällä tapahtuu klo 15:30. Plaanin kannattajille tarjotaan tilaisuus kokea tapahtuma paikan päällä. Myllykoskelle lähtee fanibussi Heinolan torilta juomaravintola Iloisen Kulkijan edestä klo 14:00.

Tarkemmat ohjeet reissusta löydät Union Plaanin sivuilta ja sosiaalisen median kautta. Jos ilmoittautuminen tuntuu olevan liian monen klikkauksen päässä, niin voit myös suoraan veivata matkanjohtaja Julle Silvennoisen numeron 044 079 0124 kännykkään ja huutaa, hep. Lysti kustantaa 10€. Maksu kattaa matkat ja sisäänpääsyn, josta omalla autolla saapuvat satunnaiset matkailijat joutuvat pulittamaan vitosen.

Categories: Yleinen