UNION PLAANIN JOUKKUEET ETENEVÄT JALKAPALLON SARJAPYRAMIDISSA NUORUUDEN INNOLLA JA IKUISELLA RAKKAUDELLA. PERUSTAMISVUODESTA 2013 ON ERITYISESTI PLAANILAISELLA MITTAPUULLA KATSOEN KULUNUT PITKÄ, PITKÄ AIKA SILLÄ NÄIHIN KESIIN JA TALVIIN ON MAHTUNUT VAIKKA JA MITÄ. TULEVAISUUDESTA PUHUMATTAKAAN.

 

ENEMMÄN KUIN 11 MIESTÄ KENTÄLLÄ, 100 METRIÄ NURMEA TAI 792 KATSOJAPAIKKAA STADIONILLA. NÄILLÄKIN SANOILLA ON NUORTA SEURAAMME KUVAILTU.

SEURAHISTORIA LYHYKÄISESTI

Union Plaani on vuonna 2013 alkunsa saanut jalkapalloseura Heinolan Plaaninmäeltä.

Ensimmäistä kertaa sinikeltainen sotisopamme nähtiin kentällä kaudella 2014, jolloin seuran edustusjoukkue aloitti toimintansa Kaakkois-Suomen Kutosen pohjoislohkossa. Alimmilla sarjatasoill emme kauaa viihtyneet: nousimme kahtena perättäisenä kautena porrasta ylemmäs. Vasta kolmantena kesänä – Nelosessa vuonna 2016 – nousukiito taukosi, mutta toinen kausi samassa sarjassa oli meille tarpeeksi. Kesän 2017 kruunasi nousu Kolmoseen.

Nyt on edessä seurahistorian haasteellisin kausi. Kaakon Kolmosella ei syyttä suotta ole liikanimeä “se kaikkein kovin.” Olemme kuitenkin valmiita kaikkeen mitä tulee vastaan niin kentällä kuin sen ulkopuolella.

PERUSTIEDOT & IDENTITEETTI

Perustettu vuonna 2013

Kotipaikka: Plaaninmäki, Heinola

Värit: sininen, keltainen, vaaleanharmaa

Peliasu: sininen paita, siniset housut, keltaiset sukat

 

SEURAJOHTO & YHTEYDENOTTO

PJ. ANTTI HEIKKINEN

PUH. 040 777 6609

 

VARA-PJ. JUHA SILVENNOINEN

PUH. 044 079 0124

 

SEURAN SÄHKÖPOSTI

UNIONPLAANI@GMAIL.COM

 

LASKUTUSOSOITE

HAAPATIE 17, 18200 HEINOLA