UNION PLAANIN JOUKKUEET ETENEVÄT JALKAPALLON SARJAPYRAMIDISSA NUORUUDEN INNOLLA JA IKUISELLA RAKKAUDELLA. PERUSTAMISVUODESTA 2013 ON ERITYISESTI PLAANILAISELLA MITTAPUULLA KATSOEN KULUNUT PITKÄ, PITKÄ AIKA SILLÄ NÄIHIN KESIIN JA TALVIIN ON MAHTUNUT VAIKKA JA MITÄ. TULEVAISUUDESTA PUHUMATTAKAAN.

 

ENEMMÄN KUIN 11 MIESTÄ KENTÄLLÄ, 100 METRIÄ NURMEA TAI 792 KATSOJAPAIKKAA STADIONILLA. NÄILLÄKIN SANOILLA ON NUORTA SEURAAMME KUVAILTU.

“SEURAHISTORIA LYHYKÄISESTI”

Union Plaani on vuonna 2013 alkunsa saanut jalkapalloseura Heinolan Plaaninmäeltä.

Ensimmäistä kertaa sinikeltainen sotisopamme nähtiin kentällä kaudella 2014, jolloin seuran edustusjoukkue aloitti toimintansa Kaakkois-Suomen Kutosen pohjoislohkossa. Alimmilla sarjatasoilla emme kauaa viihtyneet: nousimme kahtena perättäisenä kautena porrasta ylemmäs. Vasta kolmantena kesänä – Nelosessa vuonna 2016 – nousukiito taukosi, mutta toinen kausi samassa sarjassa oli meille tarpeeksi. Kesän 2017 kruunasi nousu Kolmoseen.

Kaudesta 2018 lähtien olemme pelanneet Kolmosta. Jokaisella Kolmosen kaudella sarjasijoitus on parantunut edelliskaudesta. Ensimmäinen juniorijoukkue perustettiin 2017 ja ensimmäinen tyttöjen joukkue vuonna 2021. 

Perustettu vuonna 2013

Kotipaikka: Plaani, Heinola

Värit: sininen, keltainen, vaaleanharmaa

Peliasu: sininen paita, siniset housut, keltaiset sukat

Seurakirja