Union PLaani 2023 001
Joukkue 2023 001
UPM 001
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Tervetuloa seuramme aikuisten jalkapallon pariin!

Seuramme on ylpeä voidessaan tarjota monipuolisia ja laadukkaita jalkapallokokemuksia kaikenikäisille ja -tasoisille pelaajille, samalla kunnioittaen arvojamme: urheilullisuutta, tavoitteellisuutta, yksilöllisyyttä ja yhteisöllisyyttä.

Edustusjoukkue
Edustusjoukkueemme kisaa Itäisen alueen miesten kolmosessa. Joukkueemme on täynnä sitoutuneita ja tavoitteellisia pelaajia, jotka haluavat kehittyä sekä yksilöinä että osana joukkuetta. Urheilullisuus ja tavoitteellisuus ovat meille tärkeitä arvoja, ja tarjoamme mahdollisuuden etenemiseen ja menestykseen niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin.

Plaani-17 joukkue
Plaani-17 joukkueemme tarjoaa innokkaille pelaajille mahdollisuuden harrastaa ja pelata jalkapalloa miesten vitosessa. Tämä joukkue on luotu paikaksi, jossa jokainen pelaaja voi kukoistaa yksilönä. Yksilöllisyyttä korostaen autamme jokaista pelaajaa kehittymään sekä pelaajana että osana yhteisöä. Yhteisöllisyys on voimavaramme, ja yhdessä saavutamme enemmän.

Mimmit
Mimmit joukkueemme on omistettu kaikille naisille, jotka haluavat pelata jalkapalloa rennossa ja kannustavassa ympäristössä. Riippumatta siitä, oletko vasta-alkaja tai kokenut pelaaja, Mimmit joukkue tarjoaa mahdollisuuden nauttia jalkapallon ilosta yhdessä muiden samanhenkisten naisten kanssa. Täällä jokainen pelaaja kunnioitetaan yksilönä, ja yhteisöllisyytemme luo turvallisen ja innostavan ilmapiirin.

Tule mukaan Union Plaanin aikuisten joukkueisiin ja löydä oma paikkasi jalkapallon parissa!