Mitä tehdä kun talous on tiukilla?

Tilanteissa, jolloin perheellä on rahallisesti tiukkaa maksaa joukkuemaksua, toivomme että otatte hyvissä ajoin yhteyttä oman joukkueenne joukkueenjohtajaan, jotta voitte keskustella tilanteesta ja tehdä suunnitelman kuinka maksujen kanssa toimitaan ja edetään. Joukkueenjohtaja auttaa tarpeen mukaan hakuprosessissa. Tukea voi saada useammankin yhteisön/toimijan kautta.

Union Plaanin vähävaraistentukirahasto:
Seuran myöntämään taloudelliseen tukeen käytetään yhteistyökumppaneilta saatavia vähävaraisten tukemiseen tarkoitettuja varoja. Seura voi tukea jäseniään taloudellisesti vain rahaston varojen puitteissa.

Vuodelle 2023 Jalkapallo-Säätiö.

Seuran tavoitteena on tukea perheitä perustoiminnan eli harjoitus- ja kilpailutoiminnan kustannuksissa. Vapaaehtoiseen toimintaan, kuten turnauskustannuksiin tai varustehankintoihin, tätä tukea ei voida käyttää.

Tuki jaetaan harkinnanvaraisesti ja tapauskohtaisesti, siten että mahdollisimman montaa harrastajaa pystytään tukemaan. Tuen hakeminen pyritään pitämään mahdollisimman yksinkertaisena ja päätöstä ei tehdä isolla porukalla, vaan hakemukset käsittelevät ainoastaan seuran puheenjohtaja ja toiminnanjohtaja. Seura pyytää tarvittaessa hakijalta lisätietoja päätöksenteon helpottamiseksi. Seuralta tuleva tuki ei voi kattaa harrastuksen kustannuksia kokonaan yhdeltä pelaajalta, vaan pelaajalle jää aina omavastuuosuus maksusta.

Avustusrahaa ei makseta avustettavalle vaan se maksetaan suoraan avustettavan pelaajan joukkueen tilille.

Avustusta hakeva tekee vapaamuotoisen kirjallisen hakemuksen ja toimittaa sen seuran toiminnanjohtajalle. Hakemuksessa tulee olla mukana riittävät perustelut, jotta voimme varmistua että avustuksen tarve on todellinen.

Hakemukset käsitellään luottamuksellisesti hakemusten tultua perille!