Union Plaani palaa keskiviikkona kotikentälle. Vastaan asettuu pelaajamateriaaliltaan kenties sarjan väkivahvin joukkue FC-84 Mikkelistä. Pelaajakadosta kärsivä Plaani yrittää nakella voimistelusalin puolapuiden kapuloita parhaansa mukaan mikkeliläisten rattaisiin.

Sarjakakkonen Mikkelin FC-84. 11 pelattua ottelua ja vain yksi tappio. Pisteitä kerättynä 28. Maaliero 22-12. Vastassa sekalaisella kokoonpanolla otteluun lähtevä sarjanelonen Union Plaani. 11 ottelua ja 19 pistettä. Maaliero 20-19. Joukkueiden edellinen keskinäinen Mikkelissä pelattu ottelu päättyi FC-84:n hyväksi maalein 5-2. Siinä ytimekkäästi ja lyhyesti lähtökohdat keskiviikon kamppailuun.

Plaanin valmentaja Jani Lehtelä joutuu käyttämään viimeisimmätkin savolaispuujalkavitsit varastostaan, jotta hermot eivät menisi lopullisesti tukalassa pelaajatilanteessa riekaleiksi. Jos oli kokoonpanon sorvaaminen viime sunnuntain Simpeleen vierailulle haastavaa, niin sitä se tulee olemaan myös keskiviikon kotiotteluun.

Plaanin pelaajapakka on tällä hetkellä levällään kuin ne kuuluisat Jokisen eväät, joista niistäkin lienee jo osa syöty. Onneksi kentän laidalle saadaan sentään Kusmikun ruokarekka yleisön ja mikseipä pelaajienkin suureksi riemuksi. Mikkeliläispelaajien toivotaan nauttivan antaumuksella Kusmikun ainutlaatuisia ja täyttäviä herkkuja ennen ottelua ja puoliajalla…

Keskiviikkona saatetaan kentällä nähdä uusia naamoja Plaanin kokoonpanossa. Aavistuksen tilannetta helpottaa Mikko Hallan ja Lauri Manseliuksen vapautuminen pelikielloista. Samalla ovenavauksella tosin poistuu edellisottelussa maalin makuun päässyt Tuomas Jäntti, Antti Virolainen ja maalivahti Tomi Järvinen. Kolmikkoa kutsuvat siviilielämän työkiireet.

Altavastaajan asemassa kotiyleisön tuki lämmittää kummasti. Toivon mukaan lehterit täyttyvät keskiviikkona yhtä hyvin kuin ne ovat koko kauden aikana täyttyneet. Kotiyleisön edessä peli onkin tällä kaudella hyrrännyt mukavasti. Kaikki kannustus tulee olemaan tarpeen, kun mikkeliläistä Kaakkois-Suomen piirin mammuttiseuraa yritetään pitää aisoissa.

Ottelu alkaa keskiviikkona klo 18:30. Sateen ropina näyttäisi tämän hetkisten ennusteiden mukaan vaimenevan hyvissä ajoin ennen ottelua ja hyvässä lykyssä taivas jopa hieman kirkastuu iltaa kohden. Kenttä tulee olemaan joka tapauksessa märkä ja vetinen, mutta katsomon puupenkit ehtinevät kuivua istumakelpoiseen kuntoon.

Categories: Yleinen