Union Plaani pelaa perjantaina kauden viimeisen kotipelinsä. Nyt on viimeinen tilaisuus nähdä tämän vuoden puolella Kaakkois-Suomen piirin IV-divisioonaa Heinolassa. Vastassa sarjapaikastaan taisteleva FC Atomit.

Perjantaina viimeistä viedään. Niin vain syksy yllätti jälleen housut kintuissa ja edessä on kauden viimeinen kotipeli. Kotijoukkue vetää taatusti hyvällä fiiliksellä tarjoten varmasti kaikkensa, jotta kotiyleisö voidaan jättää pitkäksi aikaa tyytyväisenä talven viettoon.

Plaani kärkkyy edelleen sarjan kolmatta sijaa, mutta kaikki ei ole enää itsestä kiinni, vaan pistemenetyksiä vaaditaan yläpuolella olevilta joukkueilta. Perjantaina Union Plaani saa vieraakseen varsin viheliäisen vastuksen.

Putoamisviivan huonommalle puolelle valahtanut FC Atomit on kaksi pistettä Kouvolan Susien kakkosjoukkueen perässä ja tulee taistelemaan viimeiseen hengenvetoon asti sarjapisteistä Heinolassa. Plaanin valmentaja Jani Lehtelä muistaa varmasti kuinka vaikea Plaanin vierasreissu Loviisaan oli. Tuolloin voiton naaraamiseksi tarvittiin myös iso ripaus onnea.

Atomien puolustuksen halkaisemiseen ei ydinfysiikkaa tarvita, vaan riittävän kovaa asennetta ja kovaa työtä. Illan hieman hämärtyessä nähdään säteilevätkö ydinvoimalakaupungin miehet onnesta vai jostain muusta.

Kauden viimeinen kotiottelu tietää paikalle saapuville katsojille kissanpäiviä. Kioskista saa nimittäin kaksi makkaraa yhden hinnalla! Ja tämä tarjous on voimassa kaikille. Vapaaehtoisen pääsymaksun maksaneiden kesken arvotaan perinteinen käpykakku, sekä yli 100€ arvoinen paketti, joka sisältää yli 10 eri palkintoa.

Sää näyttäisi suosivan heinolalaisyleisöä, sillä ennuste näyttää puolipilvistä ja lämpötila +15 huitteilla. Union Plaani toivottaa kaikki katsojat sydämellisesti ja lämpimästi tervetulleiksi!

Categories: Yleinen