Union Plaanin harjoituspelit jatkuivat sunnuntaiehtoona kotiottelulla Vierumäen tekonurmikolla. Orimattilan Pedot joutui tunnustamaan kotijoukkueen paremmaksi. Plaani voitti ottelun Tuomas Jäntin maalilla 1-0 (1-0).

Ilmassa oli lähes suuren paikallisottelun tuntua kun legendaarinen Orimattilan Petojen joukkue tallusteli Vierumäen tekonurmikentälle. Plaanin peli on parantunut viikko viikolta, kun harjoituksia ja pelejä on saatu enemmän alle. Plaanin puuhamies Antti Heikkinen pitää kuitenkin Kimi Räikkös-tyyliin jalat maassa ja jäät lahkeissa tyytyen vain tunnustamaan joukkueen pelanneen aika-ajoin mallikkaasti.

Torjuntavastuun jakaneet Tomi Järvinen ja Antti Rautiola suoriutuivat urakastaan hyvin ansaiten valmennukselta ansaitut selkääntaputukset. Joukkueen kapteeni Mikko Halla raatoi suurella sydämellä joukkueen eteen.

Ottelun ainoasta maalista vastasi Tuomas Jäntti 15 minuutin kohdalla, mutta lukemat olisivat voineet huolellisemmalla viimeistelyllä olla jopa roisinpuoleiset Plaanin hyväksi. Kylmäpäisemmällä viimeistelyllä tullaan tekemään tulosta jatkossakin.

Tästä jos mistä on hyvä jatkaa eteenpäin.

Categories: Yleinen