Union Plaani saa nauttia ensi kaudellakin Lauri Manseliuksen, Jesse Peltosen, Marko Liukkosen ja Tuomas Jäntin palveluksista. Jatkosopimukset olivat seuran puolesta erittäin toivottuja.

Kauden alku on taas askeleen lähempänä. Valmiina alkaa olla Union Plaanin joukkuekin. Viime kauden paras maalintekijä Tuomas Jäntti tuo pelotevoimaa Plaanin hyökkäyspäähän. Kokenut Marko Liukkonen ja kovaotteinen Jesse Peltonen ovat tärkeitä palasia puolustuksessa. ”Latu” Manseliusta oltiin puolestaan repimässä useamman seuran taholta muille maille.

  • Koko nelikko kuuluu meidän ehdottomiin runkomiehiin. Toivotaan että Peltosella kasetti kestää paremmin kuin viimekaudella ja jää turhat “hokimyllyt” pois, joukkueenjohtaja Antti Heikkinen huokaa.

Lätkää Peliitoissa leipätyökseen läiskivä Peltonen oli Plaanin viime kauden korttihai. Keltaisilla ja punaisilla lapuilla olisi pelannut menestyksekkäästi vanhaa kunnon UNO-peliä. Heikkinen toivoo Peltosen pelaavan edelleen kovaa, mutta puhtaasti. Joukkueenjohtaja on erityisesti hyvillään Peltosen topparipari Liukkosen jatkoon.

  • Liukkonen kuuluu ehdottomasti joukkueen avainmiehiin. Hän tulee tekemään 5-10 maalia ensi kaudella, joka on topparilta kelpo määrä.

Plaanin pelaajien hyvät otteet on huomattu myös muualla. Siitä huolimatta seura on saanut pidettyä parhaan maalintekijänsä ja muita seuroja kiinnostaneen Manseliuksen.

  • ”Latun” mukaan saanti koko kaudeksi on mahtava juttu, kun tietää että muutkin seurat oli kintereillä. Viime kauden maalitykki Tuomas Jäntin sopimus on sekin mahtava juttu, vaikka täyteen kuntoon pääsemisessä on vielä töitä edessä. Nyt meillä alkaa olla aitoa kilpailua hyökkäyspäähän, Heikkinen hykertelee.

Joukkue on tuoreimpien sopimusten myötä likimain valmis. Eräitä pelaajaneuvotteluja vielä käydään kuumeisesti ja tulossa on vielä 1-3 merkittävää sopimusuutista. Pysy kuulolla!

 

Union Plaanin pelaajasopimustilanne 5.4.2016

 

Maalivahdit

1 Toni Jouttunpää

12 Tomi Järvinen

35 Antti Rautiola

78 Timo Naukkarinen

 

Kenttäpelurit

2 Valtteri Vuori

3 Samuel Malk

7 Jesse Rantanen

8 Henrik Haapsaari

9 Max Ståhlberg

10 Lauri Manselius

11 Marko Liukkonen

15 Tuomas Jäntti

17 Mikko Halla

21 Kalle Manselius

22 Patrik Lukin

23 Tommi Virtanen

24 Antti Virolainen

25 Jesse Peltonen

27 Aleksandr Kolesnik (Eesti)

31 Mika Ståhlström

33 Joonatan Sihvonen

45 Ali Reaad (Irak)

Categories: Yleinen