Union Plaanin joukkio kävi keskiviikkona vieraisilla kivikovan HyPS:n kotikentällä. Ottelu päättyi hyvinkääläispoppoon 3-0 voittoon. Plaanille reissu toimi tappiosta huolimatta oivana opintomatkana.

Kevään harjoitusottelut ovat olleet melkoista käynnistelyä Union Plaanin osalta. Tekonurmikentille on päästy vasta hiljattain ja se on kieltämättä näkynyt vielä joukkueen otteissa. Keskiviikon peli osoitti, että puolustuspelaaminen ja hyökkäyksien rakentelu eivät ole vielä toivotulla tasolla.

Hyvinkäälläkin Plaani piti palloa hyvin, mutta pelkällä pallonhautomisella ei maalipaikoille päästy. Vastus oli tällä kertaa kova ja HyPS:n riveistä nousikin esiin muutamia todella taitavia yksilöitä. Pelissä nähtiin varsin merkillinen episodi, kun HyPS:n pelaaja löi Plaanin miestä ja lensi sääntöjen mukaisesti ulos kentältä punaisen kortin saattelemana.

Erikoista kyseisessä tilanteessa oli se, että kaikki lopettivat pelaamisen torikokouksen alettua, paitsi yksi vastustajan pelaaja, joka kävi kuljettamassa pallon maalin. Tuomari päätti syystä tai toisesta hyväksyä suorituksen. Kyseessä oli vieläpä ottelun tärkein, eli ensimmäinen maali.

Tappio tuli, mutta työ jatkuu. Onneksi sarjan alkuun on vielä tovi aikaa, joten valmentaja Jani Lehtelällä on vielä aikaa valmistaa Plaaninmäen sotajoukot toukokuuksi taistelukuntoon. Töitä ja ryynämistä miehistöllä on tosin vielä kosolti edessä…

Categories: Yleinen